Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

x
stomatologiczna grupa zakupowa

Nie masz jeszcze konta na SGZ?
Dołącz do nas za darmo

Polityka prywatności

 

1. Szanując Państwa prawa i ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do przestrzegania stosownych przepisów prawnych, a także działania na rzecz zachowania oraz bezpieczeństwa danych osobowych.

 

2. Zbiór danych został zgłoszony do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.

 

3. Administratorem Danych Osobowych jest Stomatologiczna Grupa Zakupowa, ul. Garbarska 11, 64-200 Wolsztyn.

 

4. Przekazywanie przez Państwa danych jest dobrowolne, jednak podanie ich jest niezbędne do dokonania rejestracji w grupie.

 

5. W każdej chwili mają Państwo możliwość do wglądu oraz poprawy podanych podczas rejestracji danych osobowych.

 

6. Celem zbierania danych jest przeprowadzanie badań marketingowych dla uzyskania informacji o potrzebach członków, powiadamianie o nowych ofertach i wydarzeniach dotyczących grupy, weryfikacja członków, a także możliwość wysłania karty członkowskiej.

 

7. Powierzone przez Państwa dane nie są udostępniane podmiotom trzecim.

 

8. W trosce o bezpieczeństwo przesyłanych danych, na portalu zastosowaliśmy szyfrowane połączenie SSL.

 



Polityka cookies

 

1. Pliki cookies to dane informatyczne, w szczególności tekstowe, które przechowywane są na urządzeniu końcowym użytkowników i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny internetowej, z której pochodzą, a także czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym i unikalny numer.

 

2. SGZ wykorzystuje cookies w celu dostosowania strony internetowej do preferencji użytkownika oraz optymalizacji działania serwisu na jego urządzeniu końcowym. Kolejnym celem jest zidentyfikowanie użytkownika zalogowanego na stronie tak aby nie musiał na każdej podstronie ponownie wpisywać login i hasło, a także zapewnienia bezpieczeństwa i niezawodności serwisu oraz prowadzenia statystyk.

 

3. Stomatologiczna Grupa Zakupowa stosuje dwa rodzaje plików cookies – sesyjne i trwałe. Sesyjne są automatycznie usuwane z twardego dysku po ustaniu sesji, czyli np. po wylogowaniu się, opuszczeniu strony www.sgz.com.pl lub zakończeniu działania oprogramowania. Drugim rodzajem są trwałe, które pozwalają na identyfikację użytkownika w trakcie ponownego odwiedzania strony internetowej i pozostają przez pewien okres na urządzeniu użytkownika.

 

4. Pliki cookies można w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce, jednak wyłączenie bądź ograniczenie ich działania może niekorzystnie wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie SGZ, w szczególności takie, na których niezbędne jest logowanie. Użytkownik może zmienić ustawienia przeglądarki w taki sposób, aby odrzucała wszystkie pliki cookies, ale ich nie usuwała, bądź powiadamiała o próbach wysyłania plików z serwisu. Szczegółowe informacje znajdują się w ustawieniach przeglądarek internetowych oraz w instrukcjach producentów:

 

Firefox

Chrome

Opera

Internet explorer

 

5. W przypadku urządzeń mobilnych i różnych aplikacji do obsługi serwisów internetowych ze względu na różnorodność, w celu zablokowania plików cookies zalecamy zapoznanie się ze sposobami zarządzania funkcjami prywatności w menu używanych aplikacji.

Partnerzy zobacz wszystkich partnerów